Loading...

Wat maakt het zo uniek?

Oosterse geneeswijze en astrale kennis over oorzaken van ziektes met unieke behandelingen voor lichaam, geest en ziel

Wat maakt Malvatherapie zo uniek?

Wat Malvatherapie uniek maakt zijn de gestandaardiseerde behandelingen voor verschillende aandoeningen en de kennis van psychosociale en zielkundige oorzaken van aandoeningen.

Hoe komen wij aan deze informatie? Dit is in het verleden rechtstreeks overgedragen vanuit de astrale wereld oftewel de spirituele wereld. Vanuit die wereld is er een helder zicht op oorzaken van ziektes en op de werking van chakra's, de auralagen en meridianen. Collectieven van intelligenties (zielen) die op aarde geleefd hebben als arts, psychiater, psycholoog, enz. verrichten ook daar onderzoek naar ziekte en gezondheid. Vervolgens worden in die wereld energetische behandelmethoden ontwikkeld, die getoetst worden. De meest effectieve methoden zijn daarna vanuit de astrale wereld doorgegeven via het diep-trancemedium Lex Persoon.

De informatie is zeer treffend en vaak afwijkend van wat je doorgaans tegenkomt in het beroepsveld van complementaire en alternatieve geneeswijzen. En niet te vergeten de unieke kennis over zielkunde en het werken en omgaan met de Ankh en de Kosmische schijf. Twee therapeutische instrumenten die ingezet kunnen worden bij hardnekkige (chronische) klachten.

Malvaklooster - verblijfplaats van meesters en monniken

De naam Malva betekent vrede. In Ranakpur in India staat het Malvaklooster. Een bijzondere plaats, want het is een plaats waar nog nooit oorlog heeft plaatsgevonden, zolang de Aarde bestaat. Sommige Malvabehandelingen zijn afkomstig uit dit klooster en worden al eeuwenlang gegeven aan bewoners van dorpen rondom het klooster. Oosterse geneeswijzen en astrale kennis zijn verweven in Malvatherapie.

Decennia lang heeft Lex Persoon als dieptrance medium unieke informatie overgedragen over allerlei spirituele onderwerpen en over ziekte en gezondheid. Lex is als ziel verbonden aan het Malva collectief.  Inmiddels is hij gestopt met het doorgeven van informatie en geniet hij samen met zijn vrouw Marjel van het Spaanse leven. Het is hun van harte gegund. Maar nog steeds kun je je hart ophalen aan spirituele en astrale kennis die in het verleden is overgedragen. Daarvoor verwijzen wij graag naar hun website www.lichtsferen.com