Loading...

Ursula van Kooij

Amersfoort

Soulshine - Praktijk voor Energetische Therapie

Adres

Muurhuizen  155
3811 EG  Amersfoort

Contact

Telefoon: 06-18050267
E-mail: info@soulshine.today

Vergoeding

Gedeeltelijke vergoeding mogelijk
Lid van de BvMT en VBAG

Praktijk en bereikbaarheid

Op wo, do, vrij - overdag
Goed bereikbaarheid met openbaar vervoer
Betaald parkeren
Praktijk bevindt zich op de begane grond
Bereid incompany diensten te verlenen

Mijn motto is: leef alle kleuren die je hebt. En dus je volledige potentieel. Vaak zijn er angsten, belemmerende overtuigingen of oude patronen. Energetische therapie bestaat uit behandelingen die op de aura (energieveld om het lichaam), chakra’s (energiecentra) en/of meridianen (energiebanen in het lichaam) gericht zijn. Wanneer er een blokkade is, kan de energie niet meer (goed) doorstromen; de energiestroom wordt belemmerd waardoor op den duur klachten kunnen ontstaan.

De weg naar meer authenticiteit vergt bewustwording en moed, maar je zult je steeds vrijer voelen en meer innerlijke rust ervaren. In mijn behandelingen reik ik aan en raak ik je aan. Samen werken we aan het verder brengen van jouw bewustwording. Daar waar pijnstukken (fysieke, emotionele of geestelijke pijn) zich aandienen, kan ik jou helpen om te verdiepen, los te laten en op zoek te gaan naar de ‘pijn achter de pijn’. Door er contact mee te maken, doorheen te ademen en het te ‘doorleven’ kun je emotionele blokkades, blinde vlekken en overtuigingen loslaten die jou hinderen jouw oprechte (ziele)leven te leven.

Energetische therapie omvat een veelheid aan unieke behandelmethoden waardoor een klacht op meerdere niveaus (lichaam, geest en ziel) behandeld kan worden. Graag ondersteun ik jou op jouw weg. Je kunt me benaderen voor behandelingen. Mijn praktijk is gelegen in de historische autoluwe binnenstad van Amersfoort.