Loading...

Sindy van Leuven

Machelen

Connectsisouls

Adres

Leuvensesteenweg 82
1830  Machelen

Contact

Telefoon: 0032489535735
E-mail: connectsisouls@icloud.com

Vergoeding

Geen vergoeding door zorgverzekeraars

 

Praktijk en bereikbaarheid

Van ma t/m vrij
Goed bereikbaarheid met openbaar vervoer
Gratis parkeren
Praktijk bevindt zich op een verdieping
Bereid cliënten thuis te behandelen en incompany

Mijn naam is Sindy Van Leuven en in mijn praktijk ondersteun ik zowel kinderen als volwassenen op hun pad naar heling, zelfontdekking en persoonlijke groei. Met een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, een diepgeworteld empathisch vermogen en een verscheidenheid aan persoonlijke ervaringen , help ik cliënten verbanden te leggen tussen hun symptomen en onderliggende oorzaken van klachten.

Mijn benadering is veelzijdig, waarbij ik een klacht vanuit verschillende invalshoeken benader. Ik geloof in het stimuleren van persoonlijke groei door een combinatie van gesprekstherapie en lichaamsgerichte energetische behandelingen en beoog hiermee zowel lichamelijk als geestelijk herstel alsook het verhogen van de mentale veerkracht.

Als lichtwerker en zorgzame begeleider, streef ik ernaar mijn cliënten volledig op hun gemak te laten voelen, hen te ondersteunen bij het loslaten van vastzittende emoties en overtuigingen, en hen te begeleiden om het beste uit zichzelf te halen. 

Ik geloof in het delen van wijsheid en het aanreiken van inzichten die anderen stimuleren op hun eigen pad van bewustwording. Met mijn intuïtieve bewustzijn en positieve benadering van het leven, geworteld in liefde en waardering voor anderen, hoop ik anderen te inspireren om positieve veranderingen te maken en een liefdevolle omgeving voor zichzelf te creëren.

Dankbaar voor mijn reis naar binnen en de vele ervaringen die mijn wijsheid hebben gevormd, ben ik hier om je te begeleiden op jouw pad naar geloof, acceptatie en liefde voor jezelf.  Laten we samen op ontdekking gaan en een leven  zonder weerstand en vatbaarheid voor oordelen van anderen omarmen.  Ben jij op zoek naar die  liefdevolle en veilige omgeving waarin jij je volledig kan uiten en je innerlijke groei kan omarmen? Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op jouw reis naar welzijn en bewustwording.