Loading...

Patty Krijnen

Baarle-Nassau

Te Fiti

Adres

Sportlaan 22
5111 BX  Baarle-Nassau

Contact

Telefoon: 06-19854471
E-mail: malva.tefiti@gmail.com

Vergoeding

Geen vergoeding mogelijk
Informeer bij uw werkgever voor ondersteuning
Lid van de BvMT en SCAG

Praktijk en bereikbaarheid

Op ma t/m za - overdag en avonden
Goed bereikbaarheid met openbaar vervoer
Gratis parkeren
Praktijk bevindt zich op de begane grond
Bereid bij cliƫnten thuis te behandelen
Bereid incompany diensten te verlenen

Mijn naam is Patty en ik heet jullie van harte welkom in mijn praktijk, waar ik jullie uit wil nodigen om je innerlijke kracht te (her)ontdekken.

Als Malvatherapeut werk ik vanuit het holistische denken wat is als het oplossen van een puzzel; elk stukje draagt bij aan het volledige plaatje. Het is niet alleen het kijken naar de afzonderlijke stukken, maar begrijpen hoe ze samen een prachtig geheel vormen. Door inzicht te krijgen in je klacht(en) en wat er juist achter deze klacht(en) schuil gaat, kunnen we werken aan het herkrijgen van een goede gezondheid en balans van je lichaam, geest en in je leven.

Malvatherapie is een veelzijdige complementaire therapievorm, welke zowel preventief als curatief ingezet kan worden. Ik pak zeer uiteenlopende klachten aan zoals nek- en rugklachten, maag- en darmklachten, longklachten (astma en COPD), chronische (pijn)klachten, concentratiestoornissen, SOLK (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten). Op dit moment ligt mijn focus op het behandelen van vermoeidheidsklachten, stress en burn-out met als hoofddoel het verbeteren van levensstijl om zo langdurig het welzijn te kunnen bevorderen.