Loading...

Monique van den Toorn

Diemen

Monique van den Toorn

Adres

Het Betonijzer 118
1111RH  Diemen

Contact

Telefoon: 06 16177516
E-mail: monicatoorn@gmail.com

Vergoeding

Geen vergoeding mogelijk
Lid van de BvMT en SCAG

Praktijk en bereikbaarheid

Van ma t/m zo - overdag
Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer
Gratis parkeren
Praktijk bevindt zich op een verdieping (lift)
Bereid bij mensen thuis te behandelen
Bereid incompany diensten te verlenen

Mijn naam is Monique. Mijn spirituele naam is Mahendri wat Divine Queen betekent. Mijn ontwikkeling op het therapeutische en spirituele pad is 45 jaar geleden begonnen toen ik in een levenscrisis belandde. Die tijd heeft me gebracht bij allerlei vormen van therapie, ontwikkeling en opleidingen.

Ik ben geschoold in hypnotherapie, synergene massage, Louise Hay-positief denken, creatieve en bewegingstherapie, regressie en rebirthing. Na een aantal jaar hiermee te hebben gewerkt kwam Sondra Ray op mijn pad, de "moeder" van de rebirthing/Liberation Breathing. Haar bewustzijn, kennis van de Course in Miracles en reizen naar hoog-energetische spirituele plekken over de hele wereld hebben mij gebracht op een pad van continue groei en de mogelijkheid haar technieken te gebruiken. Ik assiteer Sondra en Markus Ray nu tijdens hun jaarlijkse reis naar India, naar een plek die voor mij aanvoelt als de plaats van oorsprong. Ik ken geen hogere energetische plek op aarde.

Wekelijks adem ik mee met een wereldwijde groep spirituele mensen volgens de laatste aanwijzingen die Sondra doorkreeg van Babaji (God, de Bron).

In 2019 heeft de Malva opleiding mijn aandacht getrokken. Het leren werken met energie vond ik heerlijk en het is bijzonder om een cliënt te mogen begeleiden naar een zo optimaal mogelijke balans en groei/bewustwording op fysiek, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau. Ik werk nu in mijn praktijk met die methoden die voor mij diepgaand, natuurlijk en zuiver zijn en daadwerkelijk helpen, te weten ademwerk/Liberation Breathing, Energetische therapie, Synergene Massage en Mantra Breathing.