Loading...

Mariska Schalks

Breda

Praktijk Ziel & Zijn

Adres

Kloosterlaan  138 A
4811 EE  Breda

Contact

Telefoon: 06-15020482
E-mail: mariskaschalks@icloud.com

Vergoeding

Geen vergoeding mogelijk
Informeer bij uw werkgever voor ondersteuning bij uw herstel
Lid van de BvMT en SCAG

Praktijk en bereikbaarheid

Overdag en avonden
Goed bereikbaarheid met openbaar vervoer
Betaald parkeren
Praktijk bevindt zich op een verdieping (trap)
Bereid bij cliënten thuis te behandelen
Bereid incompany diensten te verlenen

In mijn praktijk Ziel & Zijn is iedereen welkom. Ik ben energetisch therapeut en de behandelingen bestaan uit chakra- en aurabehandelingen, magnetiseren en massage’s maar ook gesprekken om er samen achter te komen wat een mogelijk diepere oorzaak kan zijn van jouw klacht(en).

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met geestelijke en zielen problematiek en/ of vastlopen in hun spirituele ontwikkeling of begeleiding willen bij hun proces tot zelfrealisatie.
Ik richt mij daarbij op wat voor jou nodig is en wat tot realisatie gebracht mag worden. Dit doe ik door inzicht te geven of je bewust te maken over dat deel wat jou op dat moment belemmerd.

Sinds 2020 assisteer ik bij de Malva opleiding in Breda wat ik met veel passie en plezier doe. Zo blijf ik leren van mezelf en de ander.

Naast mijn praktijk ben ik werkzaam als gespecialiseerd verpleegkundige in de oncologie en palliatieve zorg en coördineer/ geef ik begeleiding bij de mensen thuis die in aanraking komen met leven en sterven.