Loading...

Liesbeth Schobers

Horst

Voor Jou Coaching & Energetische therapie

Adres

Meterikseweg 94
5961CZ  Horst

Contact

Telefoon: 06-16925488
E-mail: liesbeth@voorjoucoaching.nl

Vergoeding

Geen vergoeding mogelijk
Informeer bij uw werkgever voor ondersteuning bij uw herstel
Lid van de BvMT en SCAG

Praktijk en bereikbaarheid

Van ma t/m vr
Goed bereikbaarheid met openbaar vervoer
Gratis parkeren
Praktijk bevindt zich op de begane grond
Bereid incompany diensten te verlenen

Mijn naam is Liesbeth Schobers, 49 jaar, moeder van twee kinderen, samenwonend en werkzaam in Noord-Limburg.

Na een lange tijd in de jeugdhulpverlening te hebben gewerkt en diverse studies te hebben gedaan, kwam ik bij de Malva opleiding terecht in Breda. Dat voelde meteen als thuiskomen! Hierin vond ik de ontbrekende schakel namelijk de verbinding met onszelf en onze ziel. Malvatherapie gaat voor mij over het in balans brengen van lichaam, geest en ziel.

Ik kijk naar jou als persoon, want je bent uniek. Daar pas ik mijn manier van werken op aan. Het kunnen lichaamsgerichte behandelingen zijn maar ook coachingsgesprekken waarbij we jouw beperkende overtuigingen en patronen bespreken. Het resultaat is dat je energie toeneemt, je beter in balans bent en tot ontspanning kunt komen. Je fysieke klachten nemen af en psychisch voel je je beter.

In de praktijk geef ik ook kind- en jongeren coaching. Het kind staat echter nooit alleen, dus werk ik ook systemisch waar nodig. Mijn specialisatie is hsp, emotieregulatie, vergroten zelfvertrouwen en zelfontwikkeling. Tevens geef ik vrouwencirkels in mijn praktijk omdat ik het erg fijn vindt om de verbinding te maken en elkaar te steunen in deze tijd. Met meditaties, geleide fantasie, lichaamswerk, ademhalingsoefeningen, muziek, dans en andere werkvormen maak je een reis naar binnen. Zodat wat er geheeld mag worden, ruimte krijgt in een veilige bedding. Je bent van harte welkom in mijn praktijk om zelf te komen ervaren wat het voor jouw kan betekenen.