Loading...

Karin Oosthoek

Veenendaal

Praktijk Enervita

Adres

Karveel 37
3904 SP  Veenendaal

Contact

Telefoon: 06-23777117
E-mail: praktijkenervita@gmail.com

Vergoeding

Vergoeding mogelijk afhankelijk van uw polisvoorwaarden 
Lid van de BvMT, VABG en RBCZ

Praktijk en bereikbaarheid

Op ma t/m zo – overdag en avonden
Goed bereikbaarheid met openbaar vervoer
Gratis parkeren
Praktijk bevindt zich op de begane grond
Bereid bij cliënten thuis te behandelen
Bereid incompany diensten te verlenen

Mijn naam is Karin Oosthoek en ik woon in Veenendaal. Na 27 jaar gewerkt te hebben op de salarisadminstratie wist ik dat het tijd was om andere keuzes te maken. Ik gaf al jaren regelmatig Reiki/Shambhala behandelingen en wilde hier meer mee gaan doen. Toen kwam ik de opleiding tot Malvatherapeut/Energetisch therapeut tegen en voelde dat ik dat moest gaan doen. Daarnaast heb ik de opleiding medische basiskennis gevolgd volgens de Plato eisen zodat mijn cliënten in aanmerking kunnen komen voor een vergoeding vanuit de meeste aanvullende zorgverzekeringen. Daarna heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Ik blijf mezelf ontwikkelen, bijscholen waardoor ik steeds meer nieuwe behandelingen kan aanbieden.

Als Energetisch therapeut kan je bij mij terecht voor diverse behandelmethoden:

  • Malvatherapie
  • Touch of Matrix
  • Ademhalingstherapie
  • Cranio-sacraal
  • Access Bars
  • Reiki/Shambhala

 

Vaak maak ik een combinatie van diverse behandelingen altijd in overleg met jou. Elke behandeling is uniek en afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. De behandelingen vinden plaats in mijn praktijkruimte achter ons huis.

Denk jij dat ik iets voor je kan betekenen, laat het even weten. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen! Je bent van harte welkom! Je kan me altijd even een bericht sturen als je vragen hebt of een afspraak wil maken.