Loading...

Jaklin Feuerstein

Leusden

Jaklin Feuerstein

Adres

Rozenhaag 37
3831 CA  Leusden

Contact

Telefoon: 06 18946554
E-mail: jaklin@soulworker.nl

Vergoeding

Geen vergoeding mogelijk
Informeer bij uw werkgever naar mogelijkheden
Lid van de BvMT en SCAG

Praktijk en bereikbaarheid

Van ma t/m vr - alleen overdag
Goed bereikbaar met openbaar vervoer
Gratis parkeren
Praktijk bevindt zich op verdieping (trappen)
Bereid incompany diensten te verlenen

Soulworker for Body, Mind & Soul. 
Als soulworker loop ik graag een stuk met je mee. We kijken samen naar wat jou helpt. Dat is soms een goed gesprek, een oefening die je meer inzicht geeft, een (familie)opstelling of een energetische behandeling waardoor je meer in balans komt.
 
Mijn zielsmissie 
Het werken met mensen, daar ligt mijn hart, het is mijn zielsmissie. Het is wie ik ben. Mijn kracht ligt vooral in het denken in mogelijkheden, oprechte interesse in mensen, en mijn sterke intuïtie. Het mooie van mijn werk is dat het mensenwerk is. Ieder individu is anders. Daarom draai ik geen programma’s af en is er voor mijn manier van werken geen standaard pad, maar werk ik samen met jou om het gestelde doel te bereiken. Mijn werkwijze vormt zich naar de behoefte en mogelijkheden van jou! Door te onderzoeken waar jouw klacht vandaan komt, zul je inzichten krijgen waardoor je meer rust, acceptatie en heling zult ervaren.
Ik werk met energetische therapie(lichaamsgericht behandelingen), coaching, waarbij ik soms gebruik maak van NLP-technieken en (familie)opstellingen.
 
Healing 
Bij healing wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam gestimuleerd. Healing is het laten doorstromen en het in harmonie brengen van de energie in je lichaam.Tevens geeft het rust en ontspanning. Ik stem me af op het Goddelijk licht en laat het door me heen werken en stuur de energie via mijn handen naar de client. Soms krijg ik inzichten die ik dan samen met de client bespreek.