Loading...

Handria Rutten-Franken

Bavel

Natuurgeneeskundige praktijk Handria

Adres

Beemd  6
4854 SC  Bavel

Contact

Telefoon: 0640087664
E-mail: info@handria.nl

Vergoeding

Gedeeltelijke vergoeding mogelijk
Lid van de BvMT, VBAG, RBCZ

Praktijk en bereikbaarheid

Van ma, wo, do, vrij - overdag en avond
Goed bereikbaarheid met openbaar vervoer
Gratis parkeren
Praktijk bevindt zich op de begane grond
Bereid bij cliënten thuis te behandelen
Bereid incompany diensten te verlenen

Vanuit hart en ziel, met een diep gevoel en een sprankeling van licht en passie voor dit mooie vak, begeleid en ondersteun ik mensen naar balans en groei in het leven. Het gaat er om wie jij in essentie bent. Zodat jij gaat doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen, en nog meer gaat stralen, sprankelen en in volle vreugde het leven gaat vieren.

Vanuit mijn gevoel samen met 30 jaar ervaring, nodig ik je uit door middel van aanraking (lichamelijk en geestelijk) om je bewust(er) te worden van je eigen unieke zijn.

Ik kan werken vanuit de Malvatherapie, zo ook vanuit regressietherapie, familie opstelling, polariteit opleiding, of technieken gebruiken uit de tekentaal mocht dit nodig zijn.

Samen gaan we op weg om hetgeen je weerhoudt om een stralend mens te zijn te onderzoeken. Het gebeurd regelmatig dat emoties overgenomen zijn of dat er familie thema’s zijn waarvan je last kan hebben, zeker in deze tijd met zoveel hoog gevoelige mensen.

Wees welkom om tijdens de behandeling op een unieke wijze aangeraakt te worden, speciaal afgestemd op jouw unieke zijn. In mijn werk ben ik gespecialiseerd in: Ouder en kind, zwanger worden, Hoog gevoeligheid (HSP), psychosomatische aandoeningen, angsten, burn-outklachten, schouder/nek klachten.