Loading...

Anita van Liefland-Berndsen

Anloo

Anita  van Liefland-Berndsen

Adres

Esweg 15A
9467 PJ  Anloo

Contact

Telefoon: 0613496666
E-mail: Anita@mensinbalans.net

Ik ben natuurgeneeskundig therapeut en help u graag op weg!.

Ik ben Anita van Liefland, erkend natuurgeneeskundig therapeut. Vanaf 2014 ben ik met veel passie actief in mijn praktijk in Anloo.

Als sinds mijn jeugd voel ik mij betrokken bij mensen die ziek zijn of het ‘even niet meer weten’. Ik heb zelf de ervaring dat mijn hulpvragen vaak niet afdoende beantwoord werden of afgedaan als ‘niets aan de hand’ terwijl er toch echt wel een serieuze klacht was. Op dat moment heb ik besloten dat ik een weg zou gaan bewandelen waar mensen een beroep op mij kunnen doen en dat iemand voelt dat hij/zij serieus genomen én gezien wordt.

Ik vind het belangrijk dat je zelf jouw stuur in handen houdt. Dat betekent dat we samen werken aan jouw klacht of hulpvraag zodat je naderhand ook tools in handen hebt om een eventuele terugval op te kunnen vangen en zo regie houdt over je eigen gezondheid.

Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik in staat om een klacht vanuit verschillende perspectieven te benaderen. We noemen dit ook wel een holistische benadering. Door een combinatie van Malvatherapie, VoetreflexPlustherapie en Oncoreflextherapie op te nemen in het behandelplan ontstaat er maatwerk en flexibiliteit en daardoor een beter resultaat..

Ik nodig u van harte uit om een kennismakingsgesprek te plannen. U kunt uw vraag stellen en beter beoordelen of u een vervolgafspraak wilt maken. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos.

U kunt een kennismakingsafspraak of een behandeling in mijn agenda inplannen op een moment dat het u schikt. https://mensinbalans.mijndiad.nl/afspraak-maken